2020 - 2021 Muzikale ontwikkeling doorheen een transdisciplinair parcours 

 

Dit seizoen richt ik me op de muzikale ontwikkeling en meer specifiek op stemwerk, field recordings, editing en de theremin.

 

Het doel van dit onderzoek is het aanleren van nieuwe instrumenten en het creëren van een database van geluid voor nieuwe projecten. Projecten van mijzelf en soundscapes voor andere kunstenaars.

Ik zal het hele jaar door field recordings maken, bij Cas-co zal ik de manuele geluiden van de beeldende kunstenaars die er werken opnemen. In oktober doe ik ook een workshop field recording en geluid bij Musica, door John Grzinich

Bij Akropoditi Dance Center in Syros zal ik me meer richten op natuurgeluiden.

Ik zal een aantal stemsessies leiden om onderzoek te doen naar evoluerende vocale loop-systemen en instant compositie. Het hele jaar door nodig ik andere artiesten uit om mee te experimenteren, zoals Adrian Sanchez Nunez, Benjamin Vandewalle en Justine Maxelon. 

Dit jaar ga ik ook een nieuwe samenwerking aan met de Braziliaanse multi-instrumentalist en componist Otacilio Melgaço. Samen zullen we een klank-relatie ontwikkelen, materiaal uitwisselen en benieuw uitkijken naar wat het resultaat wordt van deze samenwerking. 

Dit onderzoek wordt ondersteund door nadine, Workspacebrussels, Netwerk Aalst, Akropoditi Dance Center en Cas-co / 30CC. 

01 - 28/10/20 Cas-co

14 - 18/12/20 workspacebrussels

11 - 21/01/21 Akropoditi Dance Center (GR)

01 - 12/02/21 Netwerk Aalst

22 - 26/02/21 workspacebrussels